Profidiet zöldségkrémleves - instant leves
Instant, dehidratált por állagú készítmény főzés nélküli krémleves készítéséhez. Magas fehérjetartalommal, alacsony cukortartalommal.
1 tasak/adag súlya: 30.5 g
Össztömeg: 213.5 g (7 tasak)
-
A termék átlagos tápértéke:
Energiatartalom 100 g 30.5 g (=1 adag por alakban) kJ
kcal
1520
360
464
110
Tápanyagtartalom Zsírok (g)
- amelyből telített zsírsavak (g)
5.6
2.5
1.7
0.8
Szénhidrátok (g)
- amelyből cukrok (g)
- amelyből keményítő (g)
17.0
1.6
15.4
5.2
0.5
4.7
Rostok (g) 2.6 0.8 Fehérjék (g) 59.0 18.0 Só (g) 7.25 2.21 Kalcium (mg) 700 214 (26.5%*) * a napi beviteli referenciaérték %-a
Összetevők: Tejfehérje, szójafehérje, izolált borsó fehérje, dehidratált zöldségek 13.7% (burgonya, répa, hagyma, spárga, pirospaprika, zeller, póréhagyma, spenót, újhagyma, fokhagyma), növényi olaj készítmény (finomított pálmaolaj, glükóz szirup, tejfehérje, stabilizálószerek: pentasodium triphosphate, csomósodást gátló anyag: szilícium-dioxid), étkezési só, aromák (tej), módosított kukoricakeményítő, sűrítőanyagok (karboxi-metil-cellulóz, xantángumi, guargumi, nátrium-alginát), metionon, hidrolizált növényi fehérje, csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), élesztőkivonat.
Allergének: Tej, szója és zeller. Mustárt, tojást, glutént és szulfitokat tartalmazhat.
Elkészítés módja: A tasak tartalmát egy megfelelő méretű edénybe öntsük. Adjunk hozzá 200-230 ml meleg (nem forrásban lévő) vizet, majd jól összekeverjük botmixerrel vagy kanállal. Ízlés szerint sóval, fűszerekkel vagy friss zöldségekkel ízesíthető. Javasolt az elkészítést követően rövid időn belül elfogyasztani.
Figyelmeztetés: A termék fogyasztása mellett tartsa be a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelt (min. 1.5 l/nap) és fogyassza a kezelőorvos, gyógyszerész vagy a táplálkozási tapasztalattal rendelkező szakember javaslata szerint táplálkozás területén. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot!
Tárolás: Sötét és száraz, közvetlen napfénytől védett helyen, 15-22 °C-on.
Származási hely: Franciaország
-
Raktárkészlet 3 dobozCikkszám PEIL-10